We can't wait to
meet you...

Ontmoet hier het team van Bailamos. We hebben zin in een tof feestje en hopen je te treffen op de dansvloer voor een dansje!

Marisa

YOUR HOSTESS

Internationaal bachata docent, ondernemer en Lady in Lead. Het begon allemaal bij die fantastische dansvakantie in de Dominicaanse Republiek waar de vonk overvloog. Bachata heeft namelijk mijn hart gestolen. De muziek, het gevoel, de lichaamsbeweging en het voetenwerk geven me een glimlach op  mijn gezicht als ik dans!

In de afgelopen jaren heb ik bachata lessen en workshops op verschillende feesten en dansfestivals in Nederland, Europa en zelfs de Dominicaanse Republiek mogen geven. Daarnaast heb ik met veel plezier bachata feesten en evenementen georganiseerd. Met de oprichting van de dansschool Enseña Bachata en de social Bailamos is het mijn missie om, naar het land van herkomst genoemde, bachata  Dominican Style naar de dansvloer te brengen. Je begrijpt dat ik maar wat trots ben om mijn liefde voor bachata met je te mogen delen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op de dansvoer!

Jarzino

YOUR DJ

Info coming soon…

 

 

 

 

 

 

 

 

La Pantera

YOUR DJ

Info coming soon…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El pequeño Loco

YOUR DJ

Info coming soon…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IT'S SUCH A HAPPINESS
WHEN BACHATEROS
GET TOGETHER