Fiesta like
there is
no Mañana!

your NEXT latin social...

Zondag 12 Februari 2023

Bailamos
Bachata y Mas

- Spring Fever -

ZONDAG 12 Maart / 18.00 uur – 00.00 uur
YOUR DJ’S: El Pequeño Loco, Jarzino & El Mulato 
WORKSHOP: Bachata Dominican Style (open level) 
Door Marisa – 
Dansschool Enseña Bachata

Het voorjaar hangt in de lucht en we kijken uit naar die heerlijke lente zon en nieuwe avonturen! Met de Spring Fever editie zetten we Cuban salsa in het zonnetje; overdag kun je een bootcamp volgen en tijdens de social toveren onze DJ’s een lach op je gezicht met héél veel bachata, (cuban)salsa en een flinke scheut merengue en ritmo kombina. Volgens ons de perfecte mix om je hart te laten dansen. We hebben er zin in! Dans je met ons mee?

Cuban Salsa Bootcamp

Door Eddy Alfonso - Cubania

ZONDAG 12 MAART: 14.00 uur – 17.00 uur 
Musicon – Soestdijksekade 345, Den Haag

Heb je altijd al willen ontdekken hoe je cubaanse salsa danst? Dan is deze bootcamp voor starters perfect voor jou! Tijdens de bootcamp neemt Eddy Alfonso van dansschool Cubania je met dansende voeten mee naar de fundamenten van Salsa Cubana. Dat belooft Caribische warmte! 

Get your tickets here

Voorverkoop tot zondag 12 maart 12.00 uur
Join the bootcamp – Single Ticket: €35,-
Join the bootcamp – Duo Ticket: €65,-
Join the social &  Bootcamp – Single Ticket:  €39,-
Join our social & Bootcamp – Duo Ticket:  €74,-

Voorverkoop tot zondag 12 maart 16.00 uur*
Join the social – Single Ticket:  €8,50
Join our social – Duo Ticket:  €15,50
* Prijzen zijn incl. servicekosten

Deurverkoop (alleen pin mogelijk)
Social including workshop: €10,50 

WHAT TO EXPECT?

Caribbean vibes

Onze Dj’s staan klaar om de lekkerste bachata, salsa, merengue en ritmo kombina voor je te draaien. Kom genieten van de muziek, waag een dansje en klets onder het genot van een cocktail bij met andere dansliefhebbers. Only good vibes allowed bij Bailamos bachata y mas!

workshop fun

Doe mee met de workshop om kennis te maken met een dans, je skills te verbeteren of gewoon voor de fun. Deelname geeft gegarandeerd plezier op de dansvloer en daarom bieden we dit zonder extra kosten aan ¡No te lo pierdas!

18.45 - 19.30 uur:
Salsa Colombiana

We zijn happy, want tijdens deze editie wordt er een workshop bachata Dominican Style verzorgt door Marisa. Met haar dansschool Enseña Bachata laat ze (toekomstige) bachateros het plezier van de nationale dans van de Dominicaanse Republiek beleven. Mis deze open level workshop niet, caribische hitte is gegarandeerd!

Una Vaina bien

De socials van Bailamos bachata y mas zijn gewoon een goed ding! Bij ons staat plezier op de dansvloer voorop en we kunnen met trots zeggen dat iedere bezoeker, of je nu net begint of al een gevorderde danser bent, in een prettige sfeer kan komen genieten van het sociaal dansen ¡Bailamos pronto!

Good to know

WHAT 'S NEXT?