Fiesta like
there is
no Mañana!

your latin social...

Zondag 11 December 2022

Winter Nights Edition

De winter komt eraan en dat vieren we. Winterpret, knusse avonden, bachata en meer… we dansen ons warm  tijdens de Winter Nights editie van Bailamos bachata y mas. Onze DJ’s toveren een lach op je gezicht met héél veel bachata en een flinke scheut merengue, salsa en ritmo kombina. Volgens ons de perfecte mix om je hart te laten dansen. We hebben er zin in! Dans je met ons mee?

Datum: Zondag 11 december / 18.00 uur – 00.30 uur
Your DJ’s: Jarzino &  Latin Pro
Workshop: Salsa Workshop door Izaak – Salsa Prisiri 
Locatie: Poppodium Musicon
Soestdijksekade 345, Den Haag

Voorverkoop online (tot zondag 16.00 uur)
🎟 Join our social – regular ticket €8,-
🎟 Join our social – duo ticket €14,- 
(Prijzen zijn inclusief servicekosten)

Verkoop aan de deur (Alleen pin mogelijk)
🎟 Join our social – regular ticket €10,00

☀️ SMILE, THERE’S FOOD☀️
Good food equals good mood! Deze editie serveert Warung Musicon de lekkerste gerechten uit de Indonesische keuken. Je kunt tot 22.00 uur genieten van heerlijke maaltijden en snacks. 

🤩 GOOD TO KNOW 🤩
– De aangeboden workshop is bij de entreeprijs inbegrepen.
– De workshop vindt plaats in de andere zaal. Het is dus mogelijk om te blijven dansen tijdens de workshop.
– Je kunt (beperkt) gratis parkeren achter het gebouw.

WHAT TO EXPECT?

Caribbean vibes

Onze Dj’s staan klaar om de lekkerste bachata, salsa, merengue en ritmo kombina voor je te draaien. Kom genieten van de muziek, waag een dansje en klets onder het genot van een cocktail bij met andere dansliefhebbers. Only good vibes allowed bij Bailamos bachata y mas!

workshop fun

Doe mee met de workshop om kennis te maken met een dans, je skills te verbeteren of gewoon voor de fun. Deelname geeft gegarandeerd plezier op de dansvloer en daarom bieden we dit zonder extra kosten aan ¡No te lo pierdas!

19.30 uur:
Salsa partnerwork

Oh yess… dat beloofd een fijne workshop te worden! Deze editie verzorgt Izaak Koopman een open level salsa (LA) workshop voor ons. Met zijn danschool Salsa Prisiri in Den Haag heeft Izaak al menig danser het plezier van salsa gebracht. Hij legt in zijn lessen de nadruk op een goede technische basis en  persoonlijke aandacht. Daarnaast is het voor hem belangrijk om dansen voor iedereen mogelijk te maken; de lessen zuid-Amerikaanse rolstoeldansen zijn daar een prachtig voorbeeld van. We zijn super blij dat je met ons meedanst!

www.salsaprisiri.nl

Good food,
good mood

Van dansen én eten wordt ieder mens blij en daarom zorgen we voor goed eten tijdens de socials van Bailamos bachata y mas. Iedere editie bieden we je heerlijke gerechten uit diverse wereld keukens. Tijdens de social kun je genieten van een lekkere maaltijd en worden er verschillende snacks verkocht tegen een prettige prijs. Check snel het menu en eet gezellig met ons mee!

NEXT EDITION
11 december 2022

Indonesische keuken

Una Vaina bien

De socials van Bailamos bachata y mas zijn gewoon een goed ding! Bij ons staat plezier op de dansvloer voorop en we kunnen met trots zeggen dat iedere bezoeker, of je nu net begint of al een gevorderde danser bent, in een prettige sfeer kan komen genieten van het sociaal dansen ¡Bailamos pronto!

Good to know

WHAT 'S NEXT?